Nehoiu, 26 octombrie 2013 – Început de Postulandat

Cu cuvintele lui Isus vă spun: “Veniţi şi vedeţi!”

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Ziua de 26 octombrie pentru comunitatea noastră din Nehoiu a fost o zi specială. În primul rând pentru că am avut bucuria, pentru prima oară, să avem în mijlocul nostru pe Ministrul Provincial de Napoli, fr. Leonardo, alături de unul din definitorii provinciei, fr. Valentino. Cei doi au fost însoţiţi de către fr. Leon, Custodele nostru.

Un al doilea motiv de bucurie a fost începutul anului de postulandat. Ceremonia a fost prezidată de către Ministrul Provincial, care i-a primit în casa de formare pe cei patru tineri, adresându-le cuvintele lui Isus… ”veniţi şi vedeţi”! Cei patru tineri; Albert, Anton, Cristian, Iulian au cerul fraţilor capucini ca în acest timp să experimenteze spiritualitatea şi viaţa capucină; ”… învăţaţi-ne să ne rugăm şi să înfăptuim o adevărată convertire; educaţi-ne să trăim în fraternitate cu răbdare şi bucurie”.

Fie ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze şi să întărească dorinţa sinceră a tuturor celor care caută să înţeleagă şi să împlinească voinţa lui Dumnezeu în viaţa lor. 

Fr. Lucian Iosif Dumea, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.