Pregatiri pentru Craciun la Sighetu Marmatiei

În zilele de început ale lunii decembrie la Oratoriul ”Sf. Francisc” din Sighetu Marmaţiei s-au desfăşurat sub patronajul Sf. Nicolae, ocrotitorul copiilor nevoiaşi, mai multe acţiuni în favoarea acestora. După ce in prealabil, timp de mai multe zile, voluntarii grupului „Speranţa” au străbătut străzile oraşului într-o campanie pentru strângerea de fonduri destinate achiziţionării de cadouri pentru toţi copiii, vineri 3, sâmbătă 4 şi duminică 5 decembrie au avut loc pregătirea pachetelor şi distribuirea cadourilor (constând în special în jucării, dulciuri şi fructe, dar şi din diverse obiecte dăruite de alţi copii sau confecţionate de către copiii voluntari din grupul „Speranţa Junior”).
La această acţiune, voluntarii noştri au fost ajutaţi de mai mulţi elevi şi profesori de la Colegiile Naţionale „Dragoş Vodă” şi „Regele Ferdinand”, precum şi de la „Grupul Şcolar pentru Industrie mică şi Servicii”, care apoi i-au şi însoţit pe voluntarii noştri la „beneficiari”: cei peste 140 de copii din diverse structuri de protecţie socială din oraş.
Zilele s-au încheiat cu un moment de voie bună, făcut şi mai frumos de numeroasele colinzi de Crăciun cântate împreună, atât la casele fericiţilor destinatari cât şi la sediul Oratoriului din str. Al. Ivasciuc 19.
Cu această ocazie, Fraternitatea Capucină din Sighetu Marmaţiei mulţumeşte tuturor acelora care le-au fost alături în acest an şi urează tuturor binefăcătorilor din ţară şi din Italia un Crăciun fericit şi un An nou binecuvântat!

Fraţii Capucini

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.