Slobozia: Vizita Pastorală, Hramul Conventului şi al Parohiei “Preasfânta Inimă a lui Isus

Zile de har şi de sărbătoare în parohia “Preasfânta Inimă a lui Isus” din Slobozia 

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 4-7 iunie 2013, Fraţii Capucini din Parohia „Preasfânta Inimă a lui Isus” din Slobozia  s-au bucurat de prezenţa Părintelui Custode Leon Budău, aflat în vizită pastorală în comunitate. Cu acest prilej am trăit momente de comuniune fraternă, rugăciune în comun, meditaţii şi exerciţii spirituale.  

Vineri, 7 iulie, Hramul Bisericii a constituit un moment de har, deoarece întreaga comunitate a fost în sărbătoare, la care au participat şi reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe din Slobozia. 

Părintele Custode Leon Budău, în cuvântul de învăţătură, a proclamat marea iubire a lui Dumnezeu, pe care fiecare dintre credincioşi trebuie să o descopere zi de zi. De asemenea, părintele i-a încredinţat Inimii Preasfinte a lui Isus pe toţi cei prezenţi, subliniind că această Inimă ne cuprinde pe toţi şi ne iubeşte necondiţionat.

Rugăciunile şi cântările de slavă, aduse Inimii Preasfinte a lui Isus, au dat solemnitate celebrării liturgice, fiecare creştin plecând spre casă cu iubirea lui Dumnezeu în suflet, pentru a o împărtăşi apoi cu întreaga familie.     

Fr. Romeo Horvat, O.F.M. Cap. 

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.