Sighetu Marmaţiei, 05 octombrie 2013 – Hramul Conventului “Sfântul Francisc de Assisi”

Sfinte Francisc de Assisi, roagă-te pentru noi!

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Sâmbătă,  5 octombrie 2013, comunitatea fraţilor capucini din Sighetu Marmaţiei a fost în sărbătoare, prin celebrarea hramului Conventului “Sf. Francisc de Assisi”. 

La acest moment de sărbătoare au participat şi fraţii capucini din Conventul “Sfinţii Îngeri Păzitori” de la Târgu Lăpuş, un grup de cuvioase surori din oraş şi din împrejurimi, precum şi numeroşi copii şi tineri care frecventează oratoriul nostru zi de zi.

Sfânta liturghie de sărbătoare a fost celebrată la ora 17.30 de către pr. protopop Vasile Iusco, însoţit de preoţii comunităţii şi cei invitaţi. La predică pr. Vasile a adus un cuvânt de mulţumire comunităţii fraţilor capucini din Sighetu Marmaţiei pentru activitatea rodnică pe care o desfăşoară în numele marelui sfânt şi patron al aşezământului nostru, sfântul Francisc de Assisi. 

După sfânta liturghie, cu aceeaşi bucurie am participat cu toţii la masa fraternă, într-un cadru de comuniune şi împărtăşire, mulţumindu-i lui Dumnezeu pentru această zi şi pentru tot ceea ce înfăptuieşte în cadrul comunităţii noastre. 

Fr. Anton Tancău, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.