Redirecționează 2 la suta.

Altfel de Caritate…

Încă de la începuturile Bisericii, caracteristica de bază care a animat membrii Trupului mistic al lui Cristos a fost aceea a Carităţii. De-a lungul istoriei, conceptul de caritate s-a dezvoltat şi a căpătat felurite forme. Providenţa divină a permis ca această notă caracteristică a fiilor lui Dumnezeu să ajungă până în zilele noastre, în ciuda vremurilor tulburi pe care le trăim.

Poţi face caritate rugându-te pentru o persoană aflată în dificultate, încurajând pe cineva care are nevoie de o vorbă bună, dăruind ceva de mâncare unui sărac, oferind un ajutor financiar unei instituţii care se ocupă de formarea şi educarea tinerilor, dăruind ceva de îmbrăcat şi exemplele ar putea continua…

Pe această cale apelăm la bunăvoinţa tuturor celor care doresc să contribuie la susţinerea activităţilor Ordinului Fraţilor Minori Capucini din România. Cum? Prin redirecţionarea a până la 2% din impozitul anual pe venit. Această acţiune poate deveni parte a iniţiativei Grupului de rugăciune “Prietenii fratelui Ieremia”, un grup care are ca scop comuniunea spirituală între toţi cei care vor să se roage unii pentru alţii, să ofere afecţiune şi, eventual, şi un ajutor concret.

Contăm pe sprijinul dumneavoastră în susţinerea activităţilor noastre care se axează pe asistenţa socială, formarea tinerilor, educaţie şi activitate pastorală, şi îi încredinţăm pe toţi binefăcătorii noştri mijlocirii fericitului Ieremia, pentru care se celebrează o sfântă liturghie în fiecare primă zi de luni a lunii şi care poate fi urmărită în direct pe situl nostru, din pagina principală. Pace şi bine!

Fraţii Capucini    

Mai jos puteţi găsi şi descărca formularul 230 în format PDF, prin care puteţi redirecţiona până la 2% din impozitul anual pe venit. Acesta este deja completat cu datele Ordinului nostru. Dumneavoastră nu trebuie decât să completaţi datele personale şi să îl semnaţi. După completarea acestuia, îl puteţi depune sau trimite prin poştă cu confirmare de primire la organul fiscal competent. Dacă vă este mai comod, îl puteţi trimite la sediul Custodiei noastre, urmând ca noi să îl transmitem la organul fiscal competent. Adresa noastră completă se găseşte în josul acestei pagini.

FORMULARUL 230

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.