Oneşti – Elevii şi profesorii Liceului Teologic “Fericitul Ieremia” la Pelerinajul Crucii şi al Icoanei Zilelor Moniale ale Tineretului (15 octombrie 2014)

La picioarele crucii tale…

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Elevii şi profesorii Liceului Teologic “Fericitul Ieremia” din Oneşti au participat la momentul de rugăciune desfăşurat miercuri, 15 octombrie 2014, în Parohia “Ss. Apostoli Petru şi Paul” din Oneşti, cu prilejul pelerinajului crucii şi al icoanei Zilelor Mondiale ale Tineretului, organizat de Episcopia Romano-Catolică în Dieceza de Iaşi.

Activitatea a fost coordonată de pr. prof. Daniel Cosmin Constantin şi de prof. Violeta Apostu, în colaborare cu Parohia “Ss. Apostoli Petru şi Paul” din Oneşti şi pr. Felix Roca, responsabilul Oficiului pentru Pastoraţia Tineretului, elevii liceului nostru fiind implicaţi în mod activ în derularea programului spiritual, care a cuprins un moment de adoraţie a crucii şi recitarea sfântului Rozariu.

Această întâlnire cu crucea a fost pentru toţi un moment de înălţare sufletească, în sintonie cu îndemnul pr. Felix Roca de a ne lăsa atinşi noi de cruce, mai mult decât să ne rezumăm doar la atingerea fizică a crucii.      

Alexandru Isidor Onescu
elev cls. a XII-a A   

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.