Onești – Elevii și profesorii Liceului Teologic „Fericitul Ieremia” la Pelerinajul Crucii și al Icoanei Zilelor Moniale ale Tineretului (15 octombrie 2014)

La picioarele crucii tale…

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

Elevii și profesorii Liceului Teologic „Fericitul Ieremia” din Onești au participat la momentul de rugăciune desfășurat miercuri, 15 octombrie 2014, în Parohia „Ss. Apostoli Petru și Paul” din Onești, cu prilejul pelerinajului crucii și al icoanei Zilelor Mondiale ale Tineretului, organizat de Episcopia Romano-Catolică în Dieceza de Iași.

Activitatea a fost coordonată de pr. prof. Daniel Cosmin Constantin și de prof. Violeta Apostu, în colaborare cu Parohia „Ss. Apostoli Petru și Paul” din Onești și pr. Felix Roca, responsabilul Oficiului pentru Pastorația Tineretului, elevii liceului nostru fiind implicați în mod activ în derularea programului spiritual, care a cuprins un moment de adorație a crucii și recitarea sfântului Rozariu.

Această întâlnire cu crucea a fost pentru toți un moment de înălțare sufletească, în sintonie cu îndemnul pr. Felix Roca de a ne lăsa atinși noi de cruce, mai mult decât să ne rezumăm doar la atingerea fizică a crucii.      

Alexandru Isidor Onescu
elev cls. a XII-a A   

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.