Onești – Campusul vocațional „Veniți și vedeți!” (10-12 aprilie 2015)

Veniți și vedeți!

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 10-12 aprilie 2015, la Seminarul Capucin Fericitul Ieremia din Onești s-a desfășurat campusul vocațional anual cu tema Veniți și vedeți!, adresat elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a. 

La campusul de anul acesta au participat 14 elevi din diferite parohii ale diecezei de Iași, care au dorit să experimenteze viața din seminarul nostru, alături de câțiva seminariști care i-au însoțit în aceste zile.     

Am trăit împreună câteva zile de bucurie, în care ne-am cunoscut, ne-am rugat împreună, totul sub privirea binevoitoare a fericitului Ieremia.     

În programul acestor zile au fost prezentate câteva informații despre activitatea semniaristului capucin, despre sfinții capucini, în mod deosebit despre fericitul Ieremia, cu participarea pr. custode Lucian Iosif Dumea, care a ținut să fie prezent în mijlocul nostru și să-i încurajeze pe cei veniți în vizită să răspundă chemării lui Dumnezeu.           

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru aceste zile minunate și îl rugăm să nu înceteze să trimită noi lucrători în secerișul său.     

Fr. Irimia Bejan, OFMCap

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.