Oneşti – Campusul vocaţional “Veniţi şi vedeţi!” (10-12 aprilie 2015)

Veniţi şi vedeţi!

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 10-12 aprilie 2015, la Seminarul Capucin Fericitul Ieremia din Oneşti s-a desfăşurat campusul vocaţional anual cu tema Veniţi şi vedeţi!, adresat elevilor de clasa a VII-a şi a VIII-a. 

La campusul de anul acesta au participat 14 elevi din diferite parohii ale diecezei de Iaşi, care au dorit să experimenteze viaţa din seminarul nostru, alături de câţiva seminarişti care i-au însoţit în aceste zile.     

Am trăit împreună câteva zile de bucurie, în care ne-am cunoscut, ne-am rugat împreună, totul sub privirea binevoitoare a fericitului Ieremia.     

În programul acestor zile au fost prezentate câteva informaţii despre activitatea semniaristului capucin, despre sfinţii capucini, în mod deosebit despre fericitul Ieremia, cu participarea pr. custode Lucian Iosif Dumea, care a ţinut să fie prezent în mijlocul nostru şi să-i încurajeze pe cei veniţi în vizită să răspundă chemării lui Dumnezeu.           

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru aceste zile minunate şi îl rugăm să nu înceteze să trimită noi lucrători în secerişul său.     

Fr. Irimia Bejan, OFMCap

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.