Onesti: Campus Vocational

„L-am văzut pe Domnul!”

În perioada 9-11 aprilie a avut loc la Seminarul Fraţilor Minori Capucini un campus dedicat bucuriei generată de Invierea Domnului şi în acelaşi timp dedicat alegerii unui drum în viaţă pentru elevii claselor a VII-a şi a VIII-a din parohiile Diecezei noastre de Iaşi, la care au participat peste 50 de adolescenţi.
Pe parcursul celor trei zile au avut loc diverse momente de cunoaştere reciprocă, din care nu au lipsit prezentarea vieţii sf. Francisc şi a Fericitului Ieremia („gazda” acestei întâlniri), cunoaşterea vieţii şi activităţii Fraţilor Capucini şi a ofertei lor educaţional-vocaţionale, momentele de rugăciune şi cele de joc şi voie bună.
În tot acest timp, atmosfera a fost marcată de bucuria de a sta împreună, de a face noi cunoştinţe, rugăciunea împreună la moaştele Fericitului Ieremia, într-un cuvânt trăirea împreună a bucuriei dăruite nouă tuturor de către Cristos cel Înviat.
Aceste momente (mult prea scurte!) s-au încheiat duminică, 11 aprilie, cu Sfânta Liturghie şi cu promisiunea unei revederi la toamnă.

Cristos, Speranţa noastră, a înviat!
Fr. Mihail Vacaru, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.