Nehoiu: A şaptea întâlnire din cadrul Proiectului Vocaţional

Proiectul Vocaţional: Aprilie 2013  

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 19-21 aprilie a avut loc cea de-a şaptea întâlnire a ,,Proiectului Vocaţional” din acest an. Această întâlnire a avut loc în conventul din Nehoiu, unde actualmente este şi casa de noviciat. Tema de la această întâlnire a fost o temă conclusivă: ,,Misiunea lui Isus”.

Părintele Lucian a încercat să explice şi să trezească în inimile celor care au participat la acest proiect această misiune nobilă, pe care Isus a îndeplinit-o. Această misiune ne este încredinţată şi nouă; si noi suntem chemaţi să ducem mai departe misiunea de a vesti cuvântul lui Dumnezeu, de a duce mai departe speranţa, credinţa, iubirea în această lume, în această societate în care materialismul distruge partea spirituală.

La această misiune suntem chemaţi în acest moment, acum – mai exact – acolo unde suntem. Trebuie să conştientizăm mai mult chemarea la această misiune. În aceste zile am trăit multe alte momente frumoase alături de fraternitate. Au fost momente de rugăciune, de meditaţie, de relaxare, trăite alături de fraţii din conventul de la Nehoiu. 

Fr. Irimia Bejan, O.F.M. Cap.

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.