Campus „Ieremia prietenul copiilor”

Ieremia, prietenul copiilor

Click pe imagine pentru a vedea Albumul foto

În perioada 25-27 iunie, în incinta sanctuarului şi a mănăstirii “Fericitul Ieremia”, Fraţii Minori Capucini au organizat un campus al veseliei şi al bucuriei cu tema “Ieremia, prietenul copiilor”.   

Au fost trei zile minunate în care cei 85 de copii ne-au îmbogăţit sufletele cu energia, bucuria şi zîmbetele lor. Împreună cu ei am învăţat să dansăm şi să ne bucurăm. Tot ei au fost aceia care au pus tot sufletul lor curat şi imaginaţia pentru a confecţiona brăţări frumoase şi delicate, dar şi în lucrările de tip Quilling, într-o explozie splendidă de lumină, culoare şi veselie, arătând împreună adevărata puritate a copilăriei.   

Copiii au trăit momente extraordinare, participând cu toată fiinţa la jocurile distractive şi educative  organizate pe parcursul celor trei zile ce le-au fost dedicate.             

În numele acestor minunaţi copii, mulţumim din inimă fraţilor capucini pentru disponibilitatea, grija şi dragostea pe care le-au arătat-o acestora.

Ne plecăm cu respect în faţa tinerilor şi energicilor voluntari de la Liceul Teologic “Fericitul Ieremia”, fără de care aceste trei zile ale bucuriei nu ar fi fost posibile.         

De asemenea, trebuie să le mulţumim părinţilor acestor copii minunaţi, pentru că au avut încredere în noi şi în micuţii lor, şi ne gândim să le mai oferim încă o surpriză a verii şi a bucuriei spre sfârşitul acestei vacanţe…!!!

Staţi aproape, căutaţi-ne şi sigur “minunaţii mesageri ai bucuriei”, adică copiii dumneavoastră, vor retrăi momente minunate, pentru că marea familie a bucuriei se va mări şi reuni!!!          

Margareta Ştefan 

Lasa comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.